Jippi, nu kan vi erbjuda Ósk medlemmar upp till 21 år ungdomsträningar i samverkan med Rickebasta islandshästar.

Vid tre tillfällen under våren kommer det finnas möjlighet till träning. Den 14 mars, 17 april och 23 maj är datumen som du skall boka in i almanackan. Mer info kommer senare om vad som händer på respektive träningstillfälle. Pga rådande omständigheter kring covid -19 situationen så följer vi med utveckling och tar emot anmälningar till dessa tillfällen så att vi inte kommer att bli för många på plats samtidigt.

Pris: 100 kronor / ekipage

Anmäl dig genom att fylla i formuläret här.

Söndagen den 18 april finns även en möjlighet att delta i en träningstävling på gården. Medverkar ni på träningen den 17 april finns möjlighet för både hästen samt ryttaren att övernatta på gården. Mejla rickebastaislandshastar@gmail.com för mer information.

Kategorier: Nyhet

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *